Εκπληκτική Νατάσσα Μποφίλιου στη Λάρισα! Μάγεψε τα πλήθη στη συναυλία που σήμανε την έναρξη του παζαριού – ΦΩΤΟ

Εκπληκτική Νατάσσα Μποφίλιου στη Λάρισα! Μάγεψε τα πλήθη στη συναυλία που σήμανε την έναρξη του παζαριού – ΦΩΤΟ

Πηγή: postlarissa.gr

Αυτή την συναυλία την περίμενε πολύς κόσμος, όχι μόνο από τη Λάρισα αλλά και από διάφορες περιοχές κοντά ή πιο μακριά από την πόλη μας.
Η Νατάσσα Μποφίλιου καλεσμένη από τον δήμο Λαρισαίων για την έναρξη του παζαριού στη Λάρισα, έδωσε συναυλία το βράδυ του Σαββάτου στη Νεάπολη και ήταν πραγματικά μαγική!


Παρέσυρε με τις μελωδίες της τους φανατικούς θαυμαστές της που είναι χιλιάδες ανά τη χώρα, αλλά χθες βράδυ απέκτησε και καινούργιους που δεν την γνώριζαν και την αγάπησαν ακούγοντάς την στη χθεσινή συναυλία.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων στον χαιρετισμό του για την έναρξη του παζαριού, τόνισε τα εξής:
Η παρουσία σας σήμερα εδώ δείχνει  ότι η Λάρισα, η πόλη μας, αναπτύσσει μια μεγάλη και σημαντική δυναμική. Δυναμική εξωστρέφειας και ανάπτυξης. Κάνει με δυναμικό τρόπο ηχηρή την παρουσία της, παρά την κρίση που βιώνουμε όλοι μας. Η Λάρισα βραβεύεται από σημαντικότατους διεθνείς  οργανισμούς, διοργανώνει εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου και συμβολισμού, όπως η εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου στο Μύλο του Παππά για τον Ιπποκράτη, αλλά και συνέδρια, και άλλες εκδηλώσεις και  εκθέσεις εθνικού χαρακτήρα όπως η Agrothessaly, που στηρίζουν την τοπική οικονομία όλο το χρόνο.
Η Λάρισα, τα τελευταία δυο – τρία χρόνια, στοχεύει στη εξωστρέφεια και χάρη στο δυναμισμό των ανθρώπων της, διαμορφώνεται σταδιακά σε σημαντικότατο  περιφερειακό πόλο ανάπτυξης, με στόχο την πρωτιά.

Παράλληλα, όμως τιμά την παράδοση και την ιστορία της. Και ένας ιστορικός θεσμός  για την πόλη, τους κατοίκους της, αλλά και τη ευρύτερη περιοχή είναι και το περίφημο Παζάρι της Λάρισας. Το μεγαλύτερο και καλύτερο παζάρι της χώρας. Από την πρώτη ημέρα της θητείας μας, φροντίσαμε να το βελτιώσουμε, να το αναβαθμίσουμε και να το εκσυγχρονίσουμε, με προσήλωση στη νομιμότητα.  Ετσι και φέτος είμαστε εδώ για να κηρύξουμε την έναρξη του παζαριού. Η Λάρισα το θέλει και το αγαπά.