Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο παζάρι! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο παζάρι! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Πηγή: thessaliatv.gr

Κυριακή σήμερα και από νωρίς το πρωί ο κόσμος έσπευσε στο παζάρι της Λάρισας στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης για τα πρώτα ψώνια,  έρευνα αγοράς αλλά και χάζι με την οικογένεια.

 

Όλοι

Όλοι

Όλοι

Οι έμποροι δεν σταματούν να διαφημίζουν την πραμάτεια τους και τις καλές τιμές των προιόντων προσπαθώντας να προσελκύσουν τον κόσμο. Τι μπορεί να βρει κανείς στο παζάρι; Από είδη σπιτιού, παιχνίδια, διακοσμητικά, ρούχα μέχρι γλυκά και τυριά. Ο πάγκος των Κρητικών από το Ρέθυμνο με τα παραδοσιακά τυριά άλλωστε είναι πάντα γεμάτος. Ίσως γιατί ξέρουν και καλές μαντινάδες…

Όλοι

Λίγο πιο κάτω ο έμπορος από την Καρδίτσα πουλάει κουδούνια για τα ζωντανά και άλλα παραδοσιακά αλλά χρηστικά εργαλεία για αγρότες και κτηνοτρόφους.

Κι αφού ο επισκέπτης κάνει τις βόλτες του για ώρες ανάμεσα στους εκατοντάδες πάγκους , κάνει τα παζάρια του και αγοράσει τα προιόντα που θέλει , πρέπει να αναπληρώσει την ενέργεια που έχασε ! Για αυτό στην άκρη της αγοράς βρίσκονται οι ψησταριές , για αυτούς που έχουν εξαντληθεί από τα ψώνια..

Όλοι

Όλοι

Και αφού φας από τα εκλεκτά εδέσματα της ψησταριάς, θες κι ένα γλυκό για το τέλος….Και κάπου εδώ έρχεται η ώρα του χαλβά Φαρσάλων…

Όλοι

Όλοι