Χαμός στη Νεάπολη στη συναυλία της Μποφίλιου – Ξεκίνησε το παζάρι της Λάρισας (φωτό-video)

Χαμός στη Νεάπολη στη συναυλία της Μποφίλιου – Ξεκίνησε το παζάρι της Λάρισας (φωτό-video)

 

Πηγή: onlarissa.gr

Εντυπωσιακός σε όγκο ήταν ο αριθμός των Λαρισαίων αλλά και των επισκεπτών που έσπευσαν το βράδυ του Σαββάτου να παρακολουθήσουν από κοντά τη συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου, δίπλα από τη σκεπαστή αγορά, όπου ξεκίνησε το παζάρι της Λάρισας.

Νωρίτερα στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης σημείωσε μεταξύ άλλων πως «η παρουσία σας σήμερα εδώ δείχνει ότι η Λάρισα, η πόλη μας, αναπτύσσει μια μεγάλη και σημαντική δυναμική. Δυναμική εξωστρέφειας και ανάπτυξης. Κάνει με δυναμικό τρόπο ηχηρή την παρουσία της, παρά την κρίση που βιώνουμε όλοι μας.

Η Λάρισα βραβεύεται από σημαντικότατους διεθνείς οργανισμούς, διοργανώνει εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου και συμβολισμού, όπως η εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου στο Μύλο του Παππά για τον Ιπποκράτη, αλλά και συνέδρια , και άλλες εκδηλώσεις και εκθέσεις εθνικού χαρακτήρα όπως η Agrothessaly, που στηρίζουν την τοπική οικονομία όλο το χρόνο.

Η Λάρισα, τα τελευταία δυο – τρία χρόνια, στοχεύει στη εξωστρέφεια και χάρη στο δυναμισμό των ανθρώπων της, διαμορφώνεται σταδιακά σε σημαντικότατο περιφερειακό πόλο ανάπτυξης, με στόχο την πρωτιά.

Παράλληλα, όμως τιμά την παράδοση και την ιστορία της. Και ένας ιστορικός θεσμός για την πόλη, τους κατοίκους της, αλλά και τη ευρύτερη περιοχή είναι και το περίφημο Παζάρι της Λάρισας. Το μεγαλύτερο και καλύτερο παζάρι της χώρας.

Από την πρώτη ημέρα της θητείας μας, φροντίσαμε να το βελτιώσουμε, να το αναβαθμίσουμε και να το εκσυγχρονίσουμε, με προσήλωση στη νομιμότητα. Ετσι και φέτος είμαστε εδώ για να κηρύξουμε την έναρξη του παζαριού. Η Λάρισα το θέλει και το αγαπά».

Δείτε βίντεο του onlarissa.gr από την έναρξη της συναυλίας:

Δείτε φωτογραφίες του onlarissa.gr:

φωτό – βίντεο: onlarissa.gr